Personal update

Personal update: thesis af, stage en een job!

Het is vandaag exact 1 maand geleden dat het vorige artikel online kwam op Les Jolies. (Niet dat ik vind dat ik me daarvoor moet excuseren of verantwoorden want ik wil enkel iets online gooien als ik er zin en tijd in heb. Niet omdat het moet.) Anyway, als ik eerlijk moet zijn ontbrak het mij de voorbije maand niet enkel aan tijd maar eigenlijk ook aan goesting. Tijd om jullie eens bij te praten!

Afstuderen

School was eigenlijk de grootste reden voor mijn afwezigheid want eind mei moest ik mijn masterproef indienen! Ik heb het geluk gehad dat ik veel vrijheid kreeg van mijn begeleider en daardoor volledig zelf mijn onderwerp heb mogen bepalen. Ook al was het heel interessant en ging het schrijven eigenlijk heel vlot, toch had ik ‘s avonds nooit zin om opnieuw achter mijn laptop te gaan zitten om voor Les Jolies blogposts te schrijven. Oh well, alles is ingediend ondertussen en na de verdediging van mijn thesis eind deze maand kan ik dit hoofdstuk volledig afsluiten.

H&M BEAUTY COLOUR ESSENCE EYE CREAM CHAMPERS

De review van deze 3 H&M Beauty producten komt er binnenkort aan!

Stage

Op een ding na wel. Mijn masterproef mag dan ondertussen wel ingediend zijn, ik ben er nog niet van af. Ik had welgeteld 1 vrij weekend en dan begon ik al meteen aan mijn stage. Aangezien ik de Master in het Vertalen volg, moest ik sowieso stage lopen bij een vertaalbureau. Gelukkig valt het heel erg mee en mag ik ook heel wat andere taken doen naast het gewone vertalen. Ik mag ook regelmatig thuis werken dus besteed ik mijn middagpauzes vaak aan het nemen van foto’s voor de blog. Vandaag gaat de laatste volle week in. Daarna moet ik wel nog 3 examens afleggen maar omdat ik er toch niet voor kan studeren, zorgt dat eigenlijk voor geen extra stress.

I got the job!

Nog spannend nieuws want een paar weken geleden tekende ik het contract voor mijn eerste échte job. Het is allemaal ongelofelijk snel gegaan en veel sneller dan ik op voorhand had gedacht en gepland. Het was mijn eerste sollicitatie en na 2 gesprekken kreeg ik al meteen een contract voorgeschoteld. Ik klaag in ieder geval niet! Op 1 augustus ga ik aan de slag dus in juli kan ik eerst nog eens goed genieten van de vakantie.

That’s it. Nu hebben jullie een idee wat er ‘achter de schermen’ van Les Jolies zoal aan de hand was. Ik heb in ieder geval enorm veel goesting om opnieuw te bloggen en heb ook een heleboel producten liggen om te reviewen. Geen gebrek aan inspiratie! Als je me volgt via Bloglovin zie je automatisch ieder nieuw artikel verschijnen!

Follow

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge