Patrizia Pepe Reversible Shopper Duifhuizen

New in: Patrizia Pepe Reversible Shopper

Hoe oud je ook bent, september staat voor velen gelijk aan het begin van het nieuwe schooljaar. Voor het eerst in jaren moet ik echter niet meer aftellen naar 1 september of de derde week van september want sinds 2 weken ben ik aan het werk! Niet dat ik dat zo erg vind want ik heb een prachtige nieuwe handtas die me iedere dag naar het werk vergezelt.

Na het middelbaar heb ik mijn boekentas aan de deur gezet en heb ik 6 jaar lang een cognackleurige shopper gebruikt die ik op Italië-reis in Firenze had gekocht. Het was het ideale formaat om naar de lessen mee te nemen maar na 6 jaar was die absoluut aan vervanging toe.

Patrizia Pepe Reversible Shopper DuifhuizenPatrizia Pepe Reversible Shopper Duifhuizen

Nu heb ik dus de ideale vervanger gevonden! Ik mocht van Duifhuizen tassen en koffers een handtas uitkiezen en besloot voor een gelijkaardig model te gaan. Mijn keuze viel op deze Reversible Shopper van Patrizia Pepe in de zwart/gouden uitvoering.

Ik draag heel veel zwart en grijs maar ik had eigenlijk geen grote, zwarte handtas. Ik vind vooral het grove leder met de gouden details echt prachtig. De tas heeft trouwens ook een leuk extraatje: je kan hem binnenstebuiten keren waardoor je geen zwarte maar een goudkleurige handtas hebt!

Patrizia Pepe Reversible Shopper Duifhuizen

Ik vind het erg belangrijk dat je een tas goed kan afsluiten. Bovenaan kan dat met een lintje en binnenin zit een kleiner tasje dat wel met een rits afsluit.  Patrizia Pepe Reversible Shopper DuifhuizenPatrizia Pepe Reversible Shopper Duifhuizen

Alhoewel, klein kan je het tasje niet bepaald noemen aangezien je er heel wat in kwijt kan. Er zit nog een kleiner binnenzakje in en enkele zijzakjes voor je gsm, sleutels of een paar lipproducten. Zo zitten al je belangrijke spullen zoals je portefeuille en zonnebril goed afgesloten en heb je in het grote vak van de shopper zelf nog plaats voor grotere zaken zoals je laptop. Mijn Macbook past er met veel gemak in. Aan het binnenzakje hangt trouwens ook een hengsel dus in principe zou je deze ook nog als handtas kunnen gebruiken als je de heel erg grote shopper niet nodig hebt.

Patrizia Pepe Reversible Shopper DuifhuizenPatrizia Pepe Reversible Shopper DuifhuizenPatrizia Pepe Reversible Shopper Duifhuizen

Mocht het nog niet duidelijk zijn: ik ben heel erg tevreden met mijn shopper van Patrizia Pepe. De tas is ideaal voor dagelijks gebruik en dus ook heel handig voor wie in september back to school moet. Heel erg bedankt Duifhuizen tassen en koffers!

De Patrizia Pepe shopper Reversible L Black/Beige kost €139.

 

Disclaimer: van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een handtas uitzoeken om te reviewen.

P.S. Sorry voor de mindere fotokwaliteit, mijn spiegelreflex is momenteel kapot :-(.

 

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge