Zara Woman Rose Gold parfum (dupe Michael Kors)

ZARA Woman Rose Gold parfum

Wie mijn blog al wat langer volgt, weet ik dat een grote fan ben van de parfums van Zara. Black Peony is mijn favoriete everyday geur en heb ik onlangs volledig opgemaakt (en al opnieuw gekocht!). Ook Textures spray ik nog regelmatig op.

Mijn liefde voor de Zara-parfums heb ik ondertussen al doorgegeven aan vriendinnen maar ook aan mijn zus. Zij heeft er ondertussen ook al twee en eentje daarvan gebruik ik de laatste tijd wel heel vaak: Zara Woman Rose Gold.

ZARA Woman Rose Gold parfum

Het parfum komt in een mooie lichtroze doos met rosé gouden details. Het flesje zelf is uiteraard ook rose gold en de vormgeving doet me wel wat denken aan de flesjes van de 212 parfums van Carolina Herrera.
De verpakkingen van de Zara-parfums veranderen trouwens héél regelmatig (Elk seizoen?). Mijn zus heeft deze van vorig jaar dus het zou me niet verbazen als de verpakking alweer anders is.

Zara Woman Rose Gold is volgens mij enkel verkrijgbaar in dit 100 ml-formaat. Best jammer want dit is niet meteen een flesje dat je snel in je handtas gooit om mee te nemen.

ZARA Woman Rose Gold parfum

Op naar de geurnoten van deze Eau de Toilette:

Top: magnolia – green notes

Middle: orange blossom

Base: amber – musk

Naar goede gewoonte zou ook Zara Woman Rose Gold weer een dupe zijn van een ander parfum. In dit geval: Michael van Michael Kors. Ik kan dit zelf niet bevestigen maar ik las het inderdaad wel hier en daar op verschillende fora. Een dupelijst van andere Zara-parfums vind je hier.

De houdbaarheid is trouwens echt prima! Net na het opsprayen ruikt Zara Woman Rose Gold heel intens (dus niet al te enthousiast sprayen) maar als dat een beetje vervlogen is, blijft hij echt heel lang hangen.

ZARA Woman Rose Gold parfum

Zelf zou ik hem waarschijnlijk niet gekocht hebben want Zara Woman Rose Gold is voor mij eerder een atypische geur. Iets te bloemig en “speciaal’. Maar na eventjes te wennen aan de geur moet ik toch wel toegeven dat ik hem heel graag ruik. Rose Gold is anders dan de meeste parfums die ik gebruik (voornamelijk minder zoet) maar dus zeker niet slechter.

Dat dit mijn meest gebruikte parfum is van de afgelopen tijd zegt genoeg!

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge