Yves Rocher nagellakjes Garance + Framboise Intense

Yves Rocher nagellak: Garance + Framboise intense

Mijn eerste stappen in beautyland brachten mij tot bij Yves Rocher. Mijn eerste foundation, poeder en lievelingsmascara, ik kocht het allemaal bij Yves Rocher. Mijn mama was er vaste klant (en is dat nog steeds) dus ging ik naar daar voor advies. De drempel was er iets lager dan bij bijvoorbeeld een echte parfumerie of MAC-shop en de prijzen waren ook nog eens vrij budgetvriendelijk. Vandaag heb ik 2 nagellakjes om te laten zien!

Yves Rocher nagellak

Ik herinner me nog dat mijn mama vroeger ook een aantal nagellakjes van Yves Rocher had die mijn zus en ik ook regelmatig gebruikten. Ondertussen zijn die uit het assortiment verdwenen maar nu kon ik er eentje testen uit de gewone lijn en ook een gel effect lacquer.

De formule van de twee nagellakken bevat elemihars dat ervoor zorgt dat de nagellakjes gemakkelijk lakken en ook snel drogen. Beide nagellakjes hebben best een breed borsteltje dat eigenlijk iets te breed is voor mijn vrij smalle nagels. Het voordeel is dat je in 1 beweging wel je volledige nagel lakken waardoor de kleur heel gelijkmatig wordt verdeeld.

Yves Rocher Garance

Yves Rocher nagellakjes Garance Yves Rocher nagellakjes Garance

De eerste kleur, Garance, komt uit de basislijn van Yves Rocher. Deze lijn bevat 50 nagellakjes die allemaal voor een intens kleureffect zorgen.
Garance is een klassieke rode kleur die volledig tot zijn recht komt na 2 laagjes. Hoewel dit geen Gel Effect Lacquer is, vind ik dat deze toch ook erg mooi glanst. Het enige nadeel (behalve het kwastje dat ik net iets te breed vind) is dat het langer dan gemiddeld duurt voor de nagellak helemaal droog is.

Yves Rocher Gel Effect Lacquer Framboise Intense

Yves Rocher nagellakjes Garance + Framboise Intense Yves Rocher nagellakjes Framboise Intense

De Gel Effect Lacquers herken je aan het zilverkleurige dopje. Framboise Intense beschrijft deze nagellak perfect: het is de kleur van rijpe, donkergekleurde framboosjes. Hetzelfde verhaaltje als bij Garance: na een laag zit de kleur er al perfect op maar die wordt nog net iets dieper door de tweede laag. Ook Framboise Intense droogt net iets minder snel dan ik gewoon ben.

Vind ik het gel effect écht terug bij dit nagellakje? Nee. De glans is er zeker wel maar niet meer dan bij dan bij het andere nagellakje.

Conclusie

Ik vind deze nagellakjes allebei erg mooi van kleur! Toch raad ik vooral de gewone nagellakjes aan omdat die qua glans zeker niet moeten onderdoen voor de Gel Effect Lacquers waarvoor je wel bijna het dubbele betaalt. Dat vind ik ze niet waard. Ik zou dus gewoon zeggen: blijf bij de standaard nagellakjes want daarvan zijn er ook nog eens veel meer kleuren te koop!

Yves Rocher nagellak (basislijn) € 5,90 > € 2,95
Yves Rocher Gel Effect Lacquers € 11,90 > €5,95
(met een Yves-Rocher klantenkaart krijg je eigenlijk altijd 50% korting op de producten)

Binnenkort komt ook een review online van de Glossy Lip Pens die je op de achtergrond spot! 

Follow

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge