Urban Decay Vice lipstick Rush Cream

Urban Decay Vice lipstick in Rush (Cream)

In 1 keer 100 lipsticks lanceren; no problemo voor Urban Decay. In mijn wishlist van allerlei nieuwe releases zei ik al dat er enorm naar uitkeek dus het duurde dan ook niet lang voor ik in de ICI Paris XL te vinden was om een keuze te maken uit dat gigantische aanbod. Uiteindelijk ging Rush mee naar huis!

Urban Decay Vice lipstick Rush Cream

Nog even een korte introductie van de Urban Decay Vice Lipsticks. Er zijn 100 lipsticks te koop met 5 verschillende finishes: Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer en Sheer Shimmer. Ook de huls van de lipsticks werd ferm onder handen genomen. De combinatie van de gunmetal-kleur en het goud vind ik zeker niet lelijk maar echt fan ben ik ook niet. Het kartonnen doosje waarin de lipstick zit, vind ik dan wel weer erg mooi.

Urban Decay Vice lipstick Rush CreamUrban Decay Vice lipstick Rush Cream

Uiteindelijk draait het allemaal om de inhoud en die is zeker de moeite waard. Rush wordt omschreven als pink-mauve, een kleur die dus perfect bij mij past (en helaas ook verdacht veel lijkt op een MAC lipstick die ik al heb)!

Het plan was eigenlijk voor een lipstick met een Comfort Matte-finish te gaan maar ik vond Rush zo mooi dat ik de creamy finish er graag bij nam. Het aanbrengen gaat heel vlot. Eens aangebracht was ik aangenaam verrast dat hij eigenlijk helemaal niet zo creamy en glanzend was als ik had verwacht. Zeker na een paar uurtjes kan hij perfect doorgaan voor een matte lipstick omdat Rush mooi staint.

Urban Decay Vice lipstick Rush Cream

En zo ziet Rush er dus uit op mijn lippen! Hij blijft vier tot vijf uur perfect zitten en is ideaal voor mijn eerder droge lippen omdat hij ze zeker niet uitdroogt.

Urban Decay Vice lipstick Rush Cream

Ik ben fan! Ik vrees dat MAC er een heel geduchte concurrent bij krijgt. Vroeger móest je wel naar MAC gaan als je een ruim aanbod van kleuren en finishes wilde maar nu komt daar dus Urban Decay als tweede optie bij. Terecht!

Nog een leuke tip trouwens als je ook van plan bent om een Vice lipstick te kopen: download de Vice lipstick app! Zo kan je al eens bekijken welke kleuren je staan en kan je een soort wishlist opstellen. Het maakt het kiezen in de winkel of online ieder geval gemakkelijker!

Welke kleur en finish spreekt jou het meest aan?

Follow

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge