Skins Cosmetics komt naar België

Skins Cosmetics komt naar Gent!

Ik heb heel erg leuk beautynieuws voor jullie op deze druilerige vrijdagmiddag. Skins Cosmetics, de bekende Nederlandse nicheparfumerie open haar eerste winkel in België! Sorry Antwerpen en Brussel maar de keuze is op Gent gevallen!

Skins Cosmetics komt naar België

 

Voor wie “Skins Cosmetics” geen belletje doet rinkelen, in 2000 openden ze hun eerste winkel in Nederland en besloten daar enkel parfum-, make-up- en huidverzorgingsmerken te verkopen die amper bekend waren in Nederland. Denk aan merken zoals Aesop, Byredo, Ren, Molton Brown, Laura Mercier, Ditptyque en nog veel meer. Het volledige overzicht van alle merken vind je hier. Ondertussen hebben ze zo’n 10 winkels in Nederland en zelfs eentje op Ibiza!

Toen ik vorige maand een weekendje in Amsterdam was, ging ik ook bij Skins Cosmetics langs en ik heb toen nog letterlijk tegen mijn vriend gezegd “dit zouden we ook in België moeten hebben, ze verkopen hier zo veel merken die we niet bij ons hebben”. Enfin, ik ben enthousiast mocht het je nog niet zijn opgevallen.

Ze zijn trouwens nog op zoek naar allround winkelmedewerkers. De vacature staat gepubliceerd op hun website dus neem zeker eens een kijkje als je interesse zou hebben om bij Skins in Gent te werken.

EDIT: Skins Cosmetics is open! Je kan de (prachtige!) winkel vinden in het oude postgebouw, Korenmarkt 16.

Follow

Ben jij benieuwd naar de winkel?

Bron afbeelding: Skins.nl

 

10 comments

    1. @BeautyTreasures en Beautyloves, er is al een webshop, skins.nl, en ze verzenden ook naar België. Vanaf €65,- zelfs zonder verzendkosten!

  1. Zalig nieuws, ik kan niet wachten om een merk als Aesop eindelijk uit te proberen! Ben heel benieuwd waar de winkel precies zal komen in de stad, hopelijk niet op mijn dagelijkse route of ik ben binnen no time blut 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge