make-up organizer Zeeman

TIP! Goedkope make-up organizer

Vandaag even een kort berichtje omdat ik een leuke tip heb voor wie nog op zoek is naar een goede manier om make-up op te bergen. Het ladesysteem van Muji is volgens mij een van de bekendste make-up organizers die er zijn maar die zijn helaas niet héél erg goedkoop en ook niet te koop in België of Nederland.

Gelukkig zijn er ondertussen al goedkopere opties te verkrijgen bij Ikea, Hema en de Action. Ik gebruikte tot nu toe altijd de kleine bakjes van Action om mijn dagelijkse make-up op te bergen. Helaas zijn die niet zo heel erg groot waardoor er na een tijdje heel wat producten naast het bakje staan omdat ze er niet meer inpassen. Mijn zus had ook zo’n bakje en had hetzelfde probleem.

make-up organizer Zeeman

Dankzij dit bakje is dat probleem van de baan! De twee kleine bakjes hebben plaats geruimd voor deze grotere make-up organizer van Zeeman. Hij is net ietsje groter dan de twee kleine bakjes van Action naast elkaar maar ik vind hem vooral handiger opgedeeld! Er is meer plaats voor foundations en doosjes van blush, poeder etc. en dat was exact wat we misten bij onze vorige make-up organizer. Nu hebben we allebei onze dagelijkse stash in dit bakje zitten!

Ik vind het dus zeker een aanrader! Te koop voor amper €2,99 bij Zeeman!

Follow

17 comments

  1. Oh my…I don’t think I can make my table as neat at yours, great post dear! Would you like to follow each other? if you decided to follow me on BLOGLOVIN and Instagram please let me know so I can follow you back. Thank you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge