NYX lipproducten

NYX lipproducten: Butter Glosses en Jumbo Lip Pencil

Tijdens de Estetika-beurs was NYX voor het eerst in België te koop. En of het een succes was. Amper 3 uur nadat de beurs was open gegaan, was de hele stand zo goed als leeg. Ik was heel benieuwd naar de NYX lipproducten dus kocht ik 2 Butter Glosses en een Jumbo Lip Pencil. De Soft Matte Lips wou ik ook nog graag eens bekijken maar helaas, die waren al compleet uitverkocht. Anyway, hier is mijn review!

Swatches

NYX lipproducten

Ik zet de swatches al eens op een rijtje (van boven naar onder): Jumbo Lip Pencil in Pecan – Butter Gloss in Maple Blondie en Butter Gloss in Vanilla Cream Pie.

NYX Jumbo Lip Pencil in Pecan

NYX lipproducten Jumbo Lip Pencil Pecan

Ik kan het niet laten. Als ik ergens jumbo lip pencils zie, dan wil ik er graag eentje proberen. Mijn oog viel op Pecan, een kleur die Nyx omschrijft als donkerroze met een bruine ondertoon. Ik vind het in ieder geval een erg mooie kleur!

Het potlood ziet eruit als een twist-up maar… dat is het niet. Net zoals bij het KIKO jumbo potlood van een tijdje geleden vreesde ik al dat het kapot was maar na wat research online ben ik eruit: het potlood lijkt plastic en voelt ook zo aan maar je kan het dus gewoon slijpen. Mystery solved!

NYX lipproducten Pecan Jumbo Lip Pencil

Het Lip Pencil is heel romig en goed gepigmenteerd en brengt dus ook zeer gemakkelijk aan. Pecan blijft zo’n 2 tot 3 uur zitten. Niet zo heel lang dus omdat het potlood niet echt staint maar het voelt wel heel comfortabel aan op de lippen. In het echt is het potlood nog net iets donkerder trouwens.

NYX Butter Glosses

NYX lipproducten Butter GlossesNYX lipproducten Butter Glosses

De Butter Glosses zijn samen met de Soft Matte Lips zonder twijfel de bekendste Nyx lipproducten. De neutraalste kleuren waren uiteraard het snelst uitverkocht maar ik vond nog er nog twee die me wel mooi leken: Maple Blondie en Vanilla Cream Pie. Testers waren er niet dus het was toch een beetje een gok, zeker omdat de twee verpakkingen nogal een felle kleur hebben.

NYX Butter Gloss in Maple Blondie

NYX lipproducten Maple Blondie Butter Gloss

Maple Blondie wordt omschreven als een donkere peachkleur en de swatches zien er alvast erg veelbelovend uit. Op de lippen is het effect iets minder dekkend dan ik gehoopt had maar toch zie je nog duidelijk kleur. I like it!

NYX Butter Gloss in Vanilla Cream Pie

NYX lipproducten Vanilla Cream Pie Butter Gloss

Nyx omschrijft Vanilla Cream Pie als ‘mauve’ maar ‘koelroze’ vind ik toch beter passen. Je kan de kleur trouwens nog iets intenser maken door een extra laagje aan te brengen.

NYX lipproducten Butter Glosses

Ik snap de hype rond de Butter Glosses wel. Hoewel ik mezelf geen lipgloss-meisje zou noemen, heb ik deze glosses al ongelofelijk vaak gebruikt, veel meer dan ik had verwacht. De twee kleurtjes die ik heb, passen dan ook echt overal bij en kan ik zonder nadenken aanbrengen. Het zijn twee draagbare kleuren die op de lippen toch nog zichtbaar genoeg kleur afgeven. Een beetje plakken doen ze natuurlijk wel, maar minder dan andere lipglosses.

NYX lipproducten Butter Glosses

Ik ben erg blij met mijn twee Butter Glosses én met het Jumbo Lip Pencil. Ik wil absoluut meer kleurtjes uitproberen.

Een Belgische winkel lijkt er nog niet meteen van te komen (EDIT: de winkel komt héél waarschijnlijk naar Gent!) dus ik kijk er wel naar uit om deze zomer in de US alle producten van NYX al eens beter te kunnen bekijken en hopelijk ook de Soft Matte lips eens te kunnen testen. In Nederland kan je NYX vinden bij Douglas.

Hebben jullie nog aanraders van NYX die ik zeker moet proberen?

Follow

15 comments

    1. Hey Anne. Zelf vind ik dat het plakken heel erg goed meevalt. Je kan het natuurlijk niet vergelijken met een gewone lipstick maar ik vind het zeker een van de minst plakkende glosses die er zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge