new releases wishlist

New releases: wishlist

Als make-up lover heb je ongetwijfeld altijd een wishlist vol prachtige make-up. Ik ben geen uitzondering. De laatste tijd zag ik weer erg mooie producten verschijnen die nu al te koop zijn of binnenkort gereleased worden. Ik heb ze even op een rijtje gezet!

new releases wishlist

  • Het Becca x Jaqlyn Hill face palette is volgens mij een van de new releases waar wereldwijd het meest naar werd uitgekeken. Online was het in een mum van tijd verkocht en wanneer het binnenkort in de winkel verkocht wordt, zal dat niet veel anders zijn, vermoed ik.
  • De Lorac Pro palettes zijn vooral bij buitenlandse make-up liefhebbers een echte hit. Het nieuwe Lorac Pro Palette 3 vind ik nog mooier dan zijn twee voorgangers. Het is de perfecte mix tussen mat en shimmer en de kleuren spreken me volledig aan. Helaas schijnt Lorac nergens in New York te koop te zijn. Too bad…
  • Dit duo met een highlighter en blush is zonder twijfel het mooiste product uit de nieuwste Chanel limited edition! Ideaal voor deze zomer…
  • Over de Bobbi Brown Art Sticks lees ik regelmatig lovende reviews. Rich Brown vind ik een prachtige kleur en is nu tijdelijk te koop.

 

new releases wishlist

 

  • De NARS Hot Long Summer Collection is er eentje om duimen en vingers bij af te likken. Het 413 BLKR palette bestaat uit 3 mooie blushes, de Laguna bronzer en ook een jumbo lip pencil. En dat is nog niet alles want ook het oogschaduwpalette met de 6 neutrale kleuren vind ik erg mooi.
  • Een merk dat in 1 klap 120 uitbrengt, dat is een new release om ‘u’ tegen te zeggen. Urban Decay doet het met de Vice lipsticks. Zo veel verschillende kleuren in ook nog eens een aantal verschillende finishes. Een geduchte concurrent voor de MAC lipsticks volgens mij.
  • Deze Real Techniques set koop ik zé-ker. Ze worden pas gelanceerd rond eind 2016 maar het is het wachten compleet waard. Mijn 2 favoriete oogschaduwkwasten zitten erin (de Deluxe Crease Brush en Base Shadow Brush) én ook nog eens de 2 kwasten uit de Core Collection die ik graag wou (Contour Brush en Buffer Brush). Die duo-fiber brush neem ik er wel bij 😉 Het kan trouwens dat de kwasten er anders zullen uitzien want fans mochten zelf stemmen op hun favoriete design.

    EDIT: het design van de kwasten in de collage is ook het winnende design en zal al binnen een paar weken te koop zijn. Ik hou het in de gaten!

 

Welk product staat nog op jouw wishlist?

Follow

10 comments

  1. Lorac wordt bij Ulta verkocht en die zitten niet in Manhattan, maar wel in de buitenwijken.Of je moet een uitstapje maken naar New Jersey Met de metro zit je zo aan de andere kant van de rivier Helaas wordt de site van Ulta bij mij geblokkeerd, maar als je Ulta Beauty en New York/New Jersey googled kun je de dichtstbijzijnde Ulta wel vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge