H&M BEAUTY RANGE

New in: H&M Beauty kwasten en Colour Essence Eye Cream

Ik heb heel lang de nieuwe H&M Beauty producten kunnen weerstaan. Tot een paar weken geleden toch. Maar ok, als het indienen van je masterproef al niet gevierd mag worden met het kopen van make-up… Ik kocht uiteindelijk 2 kwasten en een Colour Essence Eye Cream. 

H&M Brow Shaping Brush

H&M BROW SHAPING BRUSH

Mijn favoriete Rimmel wenkbrauwpotlood heeft jammer genoeg geen spoolie aan het uiteinde zitten dus behielp ik me tot nu met een spoolie van een Hema potlood. De Brow Shaping Brush was dus heel welkom. De spoolie zelf is niet heel groot maar dat werkt net prettig. Door het lange handvat kan je hem ook heel gemakkelijk vasthouden. Ik ben fan!

H&M Large Shading BrushH&M LARGE SHADING BRUSH

Deze Large Shading Brush leek me heel handig om basiskleuren op het bewegend ooglid aan te brengen en meteen al wat in de arcadeboog uit te blenden. Daar is hij inderdaad ideaal voor! Werkt trouwens ook goed in combinatie met crèmeoogschaduws. De haren van de kwast voelen ook nog eens heel erg zacht aan. Good job, H&M! Ik ben benieuwd naar meer…

H&M Colour Essence Eye Cream in Champers

H&M COLOUR ESSENCE EYE CREAM CHAMPERS

H&M COLOUR ESSENCE EYE CREAM CHAMPERS xH&M COLOUR ESSENCE EYE CREAM CHAMPERS

Ik HOU van crèmeoogschaduws dus geen wonder dat dit een van de H&M Beauty producten was, waar ik het meest benieuwd naar was. Champers is een rozeachtige champagnekleur met gouden glitters. In tegenstelling tot mijn andere cream eyeshadows (van bv. MAC en Maybelline) moet ik bij deze van H&M zeker eerst een oogschaduwbasis aanbrengen. De Colour Essence Eye Cream is heel luchtig van structuur, te vergelijken met een mousse, en daardoor blijft hij helaas ook niet muurvast zitten. Zonder oogschaduwbasis gaat hij al snel ophopen in de crease en zorgen de glitters zelfs voor fall-out.

Qua kwaliteit moet deze van H&M dus onderdoen voor andere cream eyeshadows in mijn stash maar de kleur is wel erg moi. Champers is eigenlijk subtiel maar de gouden glitters zorgen voor een extra touch. Er zijn in totaal 6 kleuren waaronder ook nog een prachtige auberginekleur (Gentlewoman) die ik nog wel zou willen.

DSC_3330

Mijn eerste kennismaking met H&M Beauty was eigenlijk heel goed. Ietwat onverwacht zijn de 2 kwasten mijn grote favorieten en zou ik vooral die aanraden. De H&M Essence Colour Eye Cream vond ik qua kwaliteit iets minder maar ik ben ervan overtuigd dat ik hem toch nog vaak zal gebruiken (met een oogschaduwbasis eronder!).

H&M Beauty Brow Shaping brush €5,99
H&M Beauty Large Shading Brush €5,99
H&M Beauty Colour Essence Eye Cream €5,99

Heb jij nog H&M Beauty aanraders voor mij?

Follow

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge