Neusstrips: Action vs. Essence

NeusstripsActionvsEssence

Vandaag een artikel over een niet zo heel glamorous product: neusstrips. Iedereen heeft wel last van mee-eters en andere onzuiverheden in zijn poriën (ieuw, told you dat het niet bepaal glamorous zou zijn) en dan komen deze strips goed van pas. Bij deze dus een vergelijking tussen twee goedkope merken: Essence en die van Action!

NeusstripsActionvsEssence

Als je de strips uit de verpakking haalt, valt meteen op dat die van Essence toch wel een stukje groter is. Ideaal want zo kan je natuurlijk meer onzuiverheden verwijderen. Op beide verpakkingen staat op de achterkant trouwens heel uitgebreid hoe je de strip moet gebruiken:

Eerst de neus bevochtigen met je handen en dan de strip met de gladde zijde op de neus aanbrengen. Daarna laat je hem zitten tot de strip volledig is opgedroogd en dan kan je de onzuiverheden verwijderen door de strip langzaam van je neus te trekken.

NeusstripsActionvsEssence

Doordat de strip van Essence groter is, sluit hij ook beter aan op de neus. Die van Action zijn zeker niet te klein maar ik heb toch steeds het gevoel dat ze van mijn neus zullen vallen als ik er teveel mee ‘beweeg’.

En het resultaat? Wel, dan doet die van Action toch wel beter!

Een pakje met 6 strips van de Action kost €0,99, voor 3 strips van Essence betaal je €1,69. Die van de Action zijn het goedkoopst én ze werken het best dus ik zou je zeker aanraden om naar de Action te gaan als je op zoek bent naar budgetvriendelijke neusstrips!

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge