Maybelline Vivid Matte Liquid

Maybelline Vivid Matte Liquid: review van 4 kleuren

Liquid lipsticks zijn een gigantische hype maar tot voor kort had ik me er nog nooit aan gewaagd. Ze zijn vaak erg uitdrogend en in combinatie met mijn droge lippen zou dat geen ideale match zijn. In het buitenland en online zijn er 101 merken met liquid lipsticks maar in de winkel is de keuze eerder beperkt. Maybelline brengt daar nu wel verandering met de de Vivid Matte Liquid en ik heb er 4 om te testen!

Maybelline Vivid Matte Liquid Maybelline Vivid Matte Liquid swatches

Ik waarschuw je al meteen: geen enkele Vivid Matte Liquid is écht mat. Als je dus op zoek bent naar de typische supermatte, longlasting vloeibare lipstick, dan zijn deze Maybelline Vivid Matte Liquid niets voor jou. En toch ben ik enthousiast…

Je kan ze eigenlijk het best vergelijken met een vloeibare creamy lipstick. Ze drogen niet volledig op waardoor ze dus ook kleur afgeven wanneer je iets eet of drinkt, wat natuurlijk niet ideaal is voor de houdbaarheid. Tegelijkertijd zorgt dat er wel voor dat ze heel aangenaam zitten op je lippen en ze ook niet uitdrogen, 2 heel belangrijke pluspunten!

Maybelline Vivid Matte Liquid Rebel Red

De lipsticks hebben een langwerpige, afgeplatte sponsapplicator die ik net iets te groot vind om gemakkelijk mee te kunnen werken. Zeker bij de rode en paarse kleur is het belangrijk om precies te werken en de randjes strak te krijgen. Het liefst gebruik ik een lipkwastje maar voor on the go is dat natuurlijk minder vanzelfsprekend. Omdat de houdbaarheid niet super is, moet je ze sowieso na een drietal uur bijwerken.

05 Nude Flush

Maybelline Vivid Matte Liquid Nude FlushMaybelline Vivid Matte Liquid Nude Flash

Nude Flush is een van mijn favorieten! Deze droogt vrij goed met een ‘satin’ finish. Het is een erg draagbare kleur die ik vaak gebruik.

35 Rebel Red

Maybelline Vivid Matte Liquid Rebel RedMaybelline Vivid Matte Liquid Rebel Red

Rebel Red neigt op de foto’s nogal naar oranje maar is eigenlijk knalrood. Ik zei het daarnet al, deze vind ik wat moeilijker om strak aan te brengen met de applicator. Het is wel een mooie, klassieke rode kleur. Toch verkies ik een matte rode lipstick boven Rebel Red.

45 Possessed Plum

Maybelline Vivid Matte Liquid Possessed Plum Maybelline Vivid Matte Liquid Possessed Plum

Possessed Plum lijkt op het eerste gezicht een heel gewaagde kleur maar eigenlijk valt dat wel mee. Ook deze vind ik vrij moeilijk om gelijkmatig aan te brengen. Toch vind ik het resultaat na een dun laagje best geslaagd!

50 Nude Thrill

Maybelline Vivid Matte Liquid Nude Thrill Maybelline Vivid Matte Liquid Nude Thrill

Ik was eigenlijk zo enthousiast over de 3 andere kleuren dat ik er ook nog graag de nudekleurige bij wilde. Nude Thrill is nude met een peachy, warme ondertoon. Hoewel ik meer naar koele kleuren hou, vind ik dat Nude Thrill me nog best goed afgaat. Net zoals Nude Flash is deze matter dan de Rebel Red en Possessed Plum.

Conclusie Maybelline Vivid Matte Liquid

Maybelline Vivid Matte Liquid

Ik vind de Maybelline Vivid Matte Liquids echt een tof product en vooral Nude Flush en Nude Thrill zal ik zeker nog vaak dragen. Van mij mag Maybelline nog heel wat nieuwe (nude)kleuren aan het assortiment toevoegen?.  Op dit moment zijn er 7 kleuren beschikbaar in België en Nederland. Ze zijn te koop voor €6,99.

Wat vind jij van deze Maybelline Vivid Matte Liquids?

Follow

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

 

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge