Kwasten van L'oréal

Nieuw: kwasten van L’oréal

Kwalitatieve make-upkwasten in de winkel vinden, het is geen gemakkelijke opdracht. Bij L’oréal moeten ze hetzelfde gedacht hebben want sinds kort hebben ze zelf 7 kwasten uitgebracht. Ik heb 3 kwasten voor het gezicht en 2 oogkwasten kunnen testen. 

Kwasten van L'oréal

De vormgeving is in ieder geval al top. Simpel en klassiek maar daar is helemaal niks mis mee. De handvaten zijn vrij kort maar dat maakt het alleen maar gemakkelijker om ze mee te nemen. De kwasten zijn van synthetische haren en voelen enorm zacht aan. Op de kwaliteit kan ik niks aanmerken. Ik heb de kwasten ondertussen al een hele tijd gebruikt en een paar keer gewassen met babyshampoo en ze ziet er nog steeds als nieuw uit.

Naast de 5 kwasten die ik heb, bestaan er ook nog een Sculpting Brush en een Eye Smudge Brush.

Foundation brush L'oréal

You either hate it or love it: de klassieke platte foundationkwast. Zelf ben ik niet echt fan en ik gebruik dit soort kwast dan ook liever om een maskertje aan te brengen. Niet dat het geen goede kwast is, je moet alleen houden van dit soort kwast om je foundation mee aan te brengen.

L'oréal powder brush L'oréal powder brush

Officieel is het een powder brush maar noem het gerust een multitasker. Deze kwast is niet alleen ideaal voor poeder maar ook voor blush en zelf gebruik ik hem het allerliefst voor bronzer. Dankzij de vorm kan je jouw gezicht subtiel sculpten.L'oréal blush brush L'oréal blush brush

De laatste gezichtkwast die ik heb is een angled blush brush. Ik gebruik deze standaard voor blush maar hij is ook zeker geschikt om bijvoorbeeld bronzer onder je jukbeenderen aan te brengen.

L'oréal eyeshadow brush L'oréal eyeshadow brush

Een gewoon, plat oogschaduwkwastje kon niet ontbreken. Ook deze is opnieuw zeer zacht!

L'oréal eyeliner brush L'oréal eyeliner brush

Liquid eyeliner is sowieso niet zo mijn ding en als ik me er dan toch eens aan waag, ga ik toch liever voor een variant met een vilten stiftje. Meer nog, zo’n vloeibare eyeliner die je met een kwastje als deze moet aanbrengen, heb ik zelfs helemaal niet. Dit kwastje ligt er dus maar werkloos bij tussen mijn andere kwasten.  Kwasten van L'oréal

Eigenlijk heb ik niet veel aan te merken op deze L’oréal kwasten. De kwaliteit is top en de kwasten zien er ook nog eens mooi uit. En toch is er een “maar”: voor mij en waarschijnlijk ook voor veel andere make-upliefhebbers is het assortiment te basic en te beperkt. Ik vind ze ideaal voor wie nog nood heeft aan goede basiskwasten én bereid is om iets uit te geven want deze kwasten zijn niet goedkoop. Eerlijk gezegd zou ik je dan eerder in de richting sturen van een kwastenset van Zoeva omdat je dan niet alleen deze kwasten hebt maar voor hetzelfde geld krijg je er nog een hele resem bij. Ik blijf Real Techniques de toppers onder mijn kwasten vinden omdat ze specialere vormen en fijne prijzen hebben en ondertussen onmisbaar zijn geworden voor mij.

Foundation Brush € 16,99
Powder Brush € 19,99
Blush Brush € 19,99
Eyeshadow Brush € 9,99
Eyeliner Brush € 9,99
Sculpting Brush € 24,99
Eye Smudge Brush € 9,99

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge