Pronails LA Juice Bar: LA Street Style & Whatta Watermelon

ProNails LA Juice Bar: LA Street Style & Whatta Watermelon

Het zomeruur is ingegaan, de dagen worden weer langer en ik snak weer naar vrolijke kleurtjes op mijn nagels. De ProNails LA Juice Bar is in ieder geval exact wat ik zoek. Ik heb twee kleurtjes om te laten zien: L.A. Street Style en Whatta Watermelon!

ProNails LA Juice Bar Collection

Pronails LA Juice Bar

De L.A. Juice Bar collectie is gebaseerd op het zonnige Californië en bevat 6 frisse, mooie kleuren! Ze zouden als superfood voor je mood moeten werken!

  • Gotta Goji
  • Jungle Power
  • Pastel Kiwi
  • Be a Pineapple
  • Whatta Watermelon
  • L.A. Street Style

Ik vind het eigenlijk allemaal erg leuke tinten! De keuze toen ik ze allemaal zag op de Estetika-beurs was dan ook echt niet gemakkelijk. Uiteindelijk ging ik voor L.A. Street Style en kreeg ik later nog Whatta Watermelon opgestuurd.

L.A. Street Style & Whatta Watermelon

Pronails LA Juice Bar: LA Street Style & Whatta WatermelonPronails LA Juice Bar: LA Street Style & Whatta WatermelonPronails LA Juice Bar: LA Street Style & Whatta Watermelon

ProNails is oorspronkelijk een Belgisch merk dat ondertussen al wereldwijde faam geniet. Er zijn ook nagelsalons waar je je nagels kan lakken met gelnagellak, ook in deze kleuren! De nagellakjes bevatten 10 ml en kosten €12,75.

Het borsteltje van de ProNails nagellakken ligt gemakkelijk in de hand en het kwastje zelf is eigenlijk vrij eenvoudig. Het is nogal smal maar daar hou ik wel van omdat je zo heel precies kan werken.

LA Street StylePronails LA Juice Bar: LA Street Style

Ja, ze bestaan nog, kleurtjes waarin ik nog geen nagellak had. L.A. Street Style is lichtblauw met een grijze ondertoon, een bijzondere kleur die ik nog helemaal niet had. Ik denk dat de L.A. Street Style nog mooier zal staan als mijn handen wat bruiner zijn!

Pronails LA Juice Bar: LA Street Style  Pronails LA Juice Bar: LA Street Style

Vooral op de eerste foto met swatches komt de kleur het best over. Het eerste laagje is erg streperig maar een tweede laagje lost dat grotendeels op. Toch is het nog uitkijken en kan je hier en daar misschien nog best een derde laag aanbrengen. Zelf doe ik dat eigenlijk bijna nooit. Op mijn wijsvinger is L.A. Street Style nog wat streperig maar dat valt amper op.

Whatta Watermelon

Pronails LA Juice Bar: Whatta WatermelonWhatta Watermelon heeft zijn naam niet gestolen. Denk watermeloen maar dan heel wat feller.Pronails LA Juice Bar: Whatta Watermelon Pronails LA Juice Bar: Whatta Watermelon

Ook bij Whatta Watermelon is het eerste laagje nogal streperig. Het is wat moeilijk om de kleur gelijkmatig te verdelen maar na twee laagjes ben ik tevreden met het resultaat! Ik ben ook onder de indruk van de houdbaarheid. Pas op dag 4 kreeg ik tipwear  (met basecoat, geen topcoat) en op mijn nagels is dat een heel goede prestatie die voorlopig enkel OPI kon evenaren.

Pronails LA Juice Bar: LA Street Style & Whatta WatermelonDeze twee nagellakjes uit de ProNails LA Juice Bar lentecollectie zijn een schot in de roos. Ik weet zeker dat ik ze de komende maanden nog heel vaak zal gebruiken, zeker omdat ze ongetwijfeld nog mooier staan op handen die al iets meer zon hebben gezien. Ondertussen zag ik trouwens ook al beelden van de zomercollectie en ik kan jullie vertellen, daar zit weer heel wat moois tussen…

Follow

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

20 comments

  1. Ik vind de whatta watermelon een hele mooie kleur. Erg vrolijk. Eerlijk gezegd kende ik dit merk nog niet maar ze zien er wel goed uit. Al zijn ze wel een beetje uit mijn budget voor nagellak haha: )

    1. De prijsklasse is inderdaad iets hoger maar in de plaats krijg je wel nagellak van een goede kwaliteit en kleurtjes die je niet overal ziet!

  2. Whatta Watermelon is echt een prachtig kleurtje voor de zomer, deze zou ik zeker ook dragen. Wel zijn ze een beetje prijzig, maar zo te lezen zijn ze dit wel waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge