High-end beauty

3x ontgoochelende high-end make-up

Yves Saint Laurent en MAC, het zijn twee mooie merken die tot de verbeelding spreken van iedere make-up lover en tóch blijven de volgende drie producten vaak maandenlang onaangeroerd liggen. 

DSC_3539

Ik was onlangs mijn stash aan het opruimen en ik kwam tot de conclusie dat ik deze 3 producten toch echt wel te weinig gebruik:

  • Yves Saint Laurent Touche Eclat
  • MAC Prep+Prime Lash
  • Yves Saint Laurent Ombre Couture Tuxedo

Toen ik een tijdje geleden al een blogpost had geschreven over high-end make-up die ik wat verwaarloosd had, merkte ik dat het me effectief een duwtje in de rug gaf om die producten wat meer te gebruiken. Misschien is dat nu wel opnieuw het geval!

Yves Saint Laurent Touche Eclat

DSC_3530

De YSL Touche Eclat is gigantisch populair en het best verkochte make-upproduct ter wereld. Aangezien je de Touche Eclat in deze blogpost ziet verschijnen, kon je waarschijnlijk al raden dat ik de hype niet helemaal terecht vind. Ik weet dat het geen concealer maar eerder een highlighter is maar onder mijn ogen heb ik toch echt wel wat meer dekking nodig. Ik kan hem misschien gebruiken voor een subtiele highlight op de rest van mijn gezicht maar als deze op is, koop ik in ieder geval geen nieuwe Touche Eclat.

MAC Prep+Prime Lash

MAC Prep+Prime Lash

De Prep+Prime Lash van MAC is een primer die je aanbrengt voor de mascara. Eerlijk gezegd vind ik een wimperprimer een overbodige product want als je een goede mascara gebruikt, heb je helemaal geen primer nodig vooraf.

Toch vind ik de Prep+Prime van MAC zeker niet slecht. De witte substantie droogt snel en volledig transparant op. Mijn plan is om hem vanaf nu te gebruiken in combinatie met subtiele mascara’s zoals de Artdeco All in One mascara.

Yves Saint Laurent Ombre Couture 01 Tuxedo

Yves Saint Laurent Couture Palette TuxedoYves Saint Laurent Couture Palette Tuxedo swatches

Dit oogschaduwpalette van Yves Saint Laurent is zonder enige twijfel het allermooiste palette in mijn collectie. Ik ben helemaal weg van de combinatie van de zwarte pailletten met de typische gouden accenten van YSL.

In die prachtige verpakking zitten 5 kleurtjes. Voor iemand die altijd voor bruintinten en taupekleuren kiest, zijn deze koele kleuren best wel wennen. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik vind dat ze me mooi staan of niet. Bovendien is de pigmentatie niet echt super. YSL is absoluut niet goedkoop te noemen en het prijskaartje komt helaas niet overeen met de kwaliteit die je ervoor krijgt.

DSC_3526

Ondanks de prachtige verpakkingen kunnen deze drie luxeproducten me niet echt volledig bekoren. Ik wil ze wel effectief meer gebruiken maar als ze op zijn, denk ik niet dat ik ze opnieuw zal kopen.

Nu ben ik ook wel benieuwd of jij high-end make-up in je stash hebt die je niet vaak gebruikt of niet volledig voldoet aan de verwachtingen die je had. 

Follow

7 comments

  1. De oogschaduwquadjes van echte high end merken vind ik qua pigmentatie vaak echt tegenvallen. Ik won ooit een quadje van Givenchy -ziet er echt heel mooi uit allemaal- maar liet qua pigment wel te wensen over… Zo jammer als je er dan een mooi bedrag voor neertelt.
    Sarahdise onlangs geplaatst…INSTADIARY #17 – mei 2016My Profile

  2. Ik ben wel groot fan van YSL Touche Éclat! Maaaar ik mis het niet wanneer ik het niet op doe haha 😀 Ik heb er wel al een rebuy van gedaan maar omdat ie toch zo duur is doe ik er wat langzamer mee. Die paletjes van YSL zien er ook altijd mooi uit maar ik ben ook overtuigd dat er oogschaduws zijn die goedkoper zijn en meer pigment hebben! Mss moet ik ook eens in mijn stash gaan zoeken 😉
    Mjay onlangs geplaatst…Personalitis #4 – Werk, vakantie, MUA lessen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge