3x Essence Gel Nail Polish

3x Essence Gel Nail Polish: Juicy Love, I don’t care & Discreet Agent

Het is nog eens tijd voor nagellakswatches! Ik heb drie nieuwe Essence Gel Nail Polish nagellakken om aan jullie te laten zien: 17 Juicy Love, 18 I don’t care en 32 Discreet Agent.

17 Juicy Love

Essence Gel Nail Polish 17 Juicy Love

Juicy Love is rood met een tikkeltje framboosrood erdoorheen. Hoewel het zo lijkt in het flesje, is het dus geen klassieke rode kleur.

Essence Gel Nail Polish 17 Juicy Love Essence Gel Nail Polish 17 Juicy Love

Juicy love is dekkend na twee laagjes. Deze nagellakjes van Essence drogen trouwens heel snel waardoor je de twee laagjes snel na elkaar kan aanbrengen.

18 I don’t care

Essence Gel Nail Polish 18 I don't care

I don’t care lijkt op de foto met de swatches een gewone rode nagellak maar eigenlijk is het een donkeroranje kleur met een rode ondertoon.

Essence Gel Nail Polish 18 I don't care Essence Gel Nail Polish 18 I don't care

Qua dekking is I don’t care zeker de beste van de drie. Eigenlijk is een laagje voldoende maar ik breng altijd nog een tweede laagje aan zodat de houdbaarheid ook beter is.

32 Discreet Agent

Essence Gel Nail Polish 32 Discreet Agent

Discreet Agent is een kaki, olijfgroene kleur.

Essence Gel Nail Polish 32 Discreet Agent

Essence Gel Nail Polish 32 Discreet Agent

Ik ben helaas niet echt te spreken over de dekking van dit kleurtje. Na twee (weliswaar dunne) laagjes is Discreet Agent nog iets te transparant voor mij. Mocht je op zoek zijn naar een gelijkaardig kleurtje, zou ik eerder Camouflage Green van Kiko aanraden. Dezelfde kleur maar die van Kiko dekt wel volledig.

Met uitzondering van Discreet Agent vind ik deze Essence Gel Nail Polishes dus absoluut weer aanraders. De lakjes hebben een heel erg goed, breed kwastje waarmee je jouw nagels heel snel en gemakkelijk kan lakken en ook de houdbaarheid is prima.

Alle lakjes zijn nu te koop bij Kruidvat en zullen ook na de assortimentsupdate verkrijgbaar blijven.

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge