DAILY MAKE-UP

3x Daily Make-up

De voorbije dagen moest ik niet vroeg naar de les (hurray voor lessen die pas om 10u starten!) en dus had ik ‘s ochtends tijd om foto’s te nemen van mijn daily make-up. Ik had ze al gepost op mijn Instagram maar het leek me wel leuk om ze ook nog even hier te posten. Zo lezen jullie ook welke producten ik de voorbije dagen heb gebruikt!

De laatste tijd doe ik extra hard mijn best om mijn dagelijkse make-uproutine regelmatig te veranderen. Terwijl ik vroeger gerust een hele week dagelijks dezelfde producten kon gebruiken, vind ik het nu net leuk om iedere dag nieuwe producten uit te kiezen. Nog een extra reden waarom ik de foto’s graag wilde delen!

Maandag

 

3x daily make-up

Dinsdag

3x daily make-up

Woensdag

3x daily make-up

Bij de producten die ik al gereviewed heb, heb ik een link gezet naar de review. Als je van bepaalde producten nog een review wil zien, let me know!

Wat is jouw daily make-up van de laatste tijd?

Follow

11 comments

    1. Ik vind van wel! Tenminste als je houdt van een vrij lichte dekking. De kleur die ik heb is nog net ietsje te donker voor nu maar zal wel goed zijn als mijn gezicht al iets meer de zon heeft gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge